Το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τέταρτο τουρνουά της τρίτης σεζόν του Fight For Your Food με τις ομάδες στα δύο qualifier να ξεπερνούν τις 340. Ταυτόχρονα είχαμε και το τουρνουά 1vs1 με 1.300 παίκτες να δηλώνουν συμμετοχή και να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα της Logitech G.

Τα τουρνουά έγιναν stream στο κανάλι του e-FOOD στο Twitch και συγκέντρωσαν πάνω από 5.000 μοναδικούς θεατές.

Νικήτρια ομάδα τρίτου τουρνουά είναι η ERGOLAVIA 24/7 οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό των Laughing Coffins. Οι μεγάλοι νικητές θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 250€ και 6 πόντους για τον βαθμολογικό πίνακα που θα οδηγήσει τις κορυφαίες ομάδες στα LAN Finals της τρίτης σεζόν. Επίσης οι δύο φιναλίστ κέρδισαν από ένα slot για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του The League.

Το τέταρτο τουρνουά 1vs1 κέρδισε ο I GOT EBOLA. Πλέον μπορεί να παίζει με το καλύτερο Gaming gear της αγοράς καθώς κέρδισε ένα full set περιφερειακών Logitech (G810 keyboard + G502 Mouse + G640 Mousepad)

Συνολικά και στα δύο τουρνουά μοιράστηκαν πάνω από 1200€ σε cash prizesLogitech G gaming hardware και κουπόνια από το e-FOOD.

Τελική κατάταξη 1vs1:

 

Τελική κατάταξη 5vs5:

 

Όσον αφορά τα picks των ομάδων του Top 8, οι champions που έγιναν pick τις περισσότερες φορές ήταν οι Karma, Caitlyn και Orianna ενώ τα πιο συχνά bans των ομάδων ήταν Ivern, Lulu και Gragas.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο τουρνουά Fight For Your Food!