Το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο τουρνουά της τρίτης σεζόν του Fight For Your Food με τις ομάδες στα δύο qualifier να ξεπερνούν τις 400. Ταυτόχρονα είχαμε και το τουρνουά 1vs1 με 2.000 παίκτες να δηλώνουν συμμετοχή και να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα της Logitech G.

Τα τουρνουά έγιναν stream στο κανάλι του e-FOOD στο Twitch και συγκέντρωσαν πάνω από 8.000 μοναδικούς θεατές.

Νικήτρια ομάδα της δεύτερης σεζόν είναι η Kardoules με roster τους: NaSoMaNiAC, AnOnPsyCkO, Gagai, SpArkS και King ecbert οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό των ERGOLAVIA24/7. Οι μεγάλοι νικητές θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 250€ και 6 πόντους για τον βαθμολογικό πίνακα που θα οδηγήσει τις κορυφαίες ομάδες στα LAN Finals της τρίτης σεζόν. Επίσης κέρδισαν και slot για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του The League.

fight_for_your_food_january_5vs5_bracket

Το δεύτερο κατά σερί τουρνουά 1vs1 κέρδισε ο xTeaser. Πλέον μπορεί να παίζει με το καλύτερο Gaming gear της αγοράς καθώς κέρδισε ένα full set περιφερειακών Logitech (G810 keyboard + G502 Mouse + G633 Headset)

Συνολικά και στα δύο τουρνουά μοιράστηκαν πάνω από 1200€ σε cash prizesLogitech G gaming hardware και κουπόνια από το e-FOOD.

Τελική κατάταξη 1vs1:

 fight_for_your_food_january_1vs1_results

Τελική κατάταξη 5vs5:

 fight_for_your_food_january_5vs5_results

Όσον αφορά τα picks των ομάδων του Top 8, οι champions που έγιναν pick τις περισσότερες φορές ήταν οι Caitlyn, Orianna και Nami ενώ τα πιο συχνά bans των ομάδων ήταν Camille, LeBlanc και Lee Sin.

fight_for_your_food_january_5vs5_top_champions

fight_for_your_food_january_5vs5_most_banned

Από την άλλη στο 1vs1 Jax, Nasus και Jayce έκλεψαν την παράσταση.

fight_for_your_food_january_1vs1_top-picked

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο τουρνουά Fight For Your Food που θα γίνει το Φεβρουάριο!