Το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το τρίτο τουρνουά της τρίτης σεζόν του Fight For Your Food με τις ομάδες στα δύο qualifier να ξεπερνούν τις 330. Ταυτόχρονα είχαμε και το τουρνουά 1vs1 με 1.700 παίκτες να δηλώνουν συμμετοχή και να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα της Logitech G.

Τα τουρνουά έγιναν stream στο κανάλι του e-FOOD στο Twitch και συγκέντρωσαν πάνω από 7.000 μοναδικούς θεατές.

Νικήτρια ομάδα τρίτου τουρνουά είναι η K1NGS με roster τους: W DoctorPwnz,MajstorMika, King Ecbert, Stak1trox και J2F DiveOut LEX οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό των Elysium Gaming. Οι μεγάλοι νικητές θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 250€ και 6 πόντους για τον βαθμολογικό πίνακα που θα οδηγήσει τις κορυφαίες ομάδες στα LAN Finals της τρίτης σεζόν. Επίσης κέρδισαν και slot για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του The League.

ffyf_march_top8

Το τρίτο κατά σερί τουρνουά 1vs1 κέρδισε ο XatziJunior. Πλέον μπορεί να παίζει με το καλύτερο Gaming gear της αγοράς καθώς κέρδισε ένα full set περιφερειακών Logitech (G810 keyboard + G502 Mouse + G640 Mousepad)

Συνολικά και στα δύο τουρνουά μοιράστηκαν πάνω από 1200€ σε cash prizesLogitech G gaming hardware και κουπόνια από το e-FOOD.

Τελική κατάταξη 1vs1:

 ffyf_march_1vs1

Τελική κατάταξη 5vs5:

 ffyf_march_5vs5

Όσον αφορά τα picks των ομάδων του Top 8, οι champions που έγιναν pick τις περισσότερες φορές ήταν οι Jhin, Karma και Varusi ενώ τα πιο συχνά bans των ομάδων ήταν Ahri, Camille και LeBlanc.

ffyf_march_5vs5_top-picks

ffyf_march_5vs5_top-bans

Από την άλλη στο 1vs1 Jax, Nasus και Fiora έκλεψαν την παράσταση.

ffyf_march_1vs1_top-picked

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο τουρνουά Fight For Your Food που θα γίνει τον Απρίλιο!